2641301931 Χαριλάου Τρικούπη 15, Αγρίνιο ermisprotect@hotmail.com
hero image
 
 
 
Ερμής & Protect Security 
Υπηρεσίες Ασφάλειας | Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανία

Η εταιρεία Ερμής & Protect Security προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φύλαξης και ασφάλειας σε ένα πλήρως εξοπλισμένο Κέντρο Λήψης Σημάτων, που μας επιτρέπει ανά πάσα στιγμή την παροχή άμεσης και αποτελεσματικής βοήθειας. 

Χάρη στα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και το σύγχρονο κέντρο λήψης σημάτων εικόνας και ήχου, λαμβάνουμε διαρκώς όλα τα δεδομένα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή κάλυψη και ασφάλεια στους φυλασσόμενους χώρους, τις εγκαταστάσεις και το προσωπικό σας.

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων λειτουργεί υπό την εποπτεία έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού, το οποίο καθοδηγεί, κατευθύνει και συντονίζει όλες τις μονάδες φύλαξης, ενώ ειδοποιεί και τις αρμόδιες αρχές σε περίπτωση ανάγκης.

Επιπρόσθετα, προσφέρουμε ενημέρωση και εκπαίδευση των πελατών μας, παρέχοντας οδηγίες χειρισμού και συντονισμού των συναγερμών έπειτα από κάθε συμβάν.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ
Εμπορία, εγκατάσταση αι προγραμματισμός κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης CCTV σε οποιονδήποτε χώρο για την επιτήρηση κατοικιών, ανοιχτών χώρων, καταστημάτων, γραφείων, βιομηχανιών κτλ, αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.
 
     
     
 
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ
Πραγματοποιούμε μελέτη χώρου προτείνοντας λύσεις και δημιουργώντας το πιο ασφαλές περιβάλλον για τους πελάτες μας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την εγκατάσταση του συστήματος, το οποίο συνδέεται με το Κέντρο Λήψης Σημάτων.
 
     
 
     
 
GPS TRACKERS
Ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης στόλου οχημάτων και εντοπισμού θέσης, τα οποία σας δίνουν τον απόλυτο έλεγχο, βελτιστοποιούν τις διαδρομές, αυξάνουν την παραγωγικότητα και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
 
     
     
 
ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ
Παροχή και εγκατάσταση προηγμένων συστημάτων θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων τελευταίας τεχνολογίας, με δυνατότητα παροχής υπηρεσιών αντικατάστασης παλαιότερων συστημάτων με τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα μέσα.
 
     
 
 
 
 
 

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες φύλαξης (security) και τον εξοπλισμό ασφαλείας που προσφέρει η εταιρεία μας.